YÖNETİM KURULU BAŞKANI, CEO MESAJI


Kişisel adıma ve personelimiz adına, CONSOLID GLOBAL AİLESİ organizasyonumuzun eşsiz ve başarılı faaliyetleri için dünya çapındaki tüm başarılı ekibimize ve ortaklarımıza en içten ve en içten tebriklerimi sunmak benim için ayrı bir onur ve zevktir.

CONSOLID GLOBAL'ın kurucusu Dr. Günther Scherr, yolculuğuna 1973 yılında İsviçre'de başladı. Mucit Prof. Dr. Cengiz ERYILMAZ şirket yönetimini devralmış ve 2000 yılında devraldı ve Berlin, Almanya'ya şirket yönetimi taşıyarak İnovasyon yolculuğunu sürdürmeye devam etti. 

CONSOLID GLOBAL’ın inovasyon yolculuğuna "GELECEK İÇİN İNOVASYONLAR" sloganıyla başladık. Tüm cevaplara ve hatta tüm sorulara sahip değiliz, ancak inovasyona, yeni düşünme biçimlerine ve büyümeye giden yeni yollara, özellikle çevre koruma ve değer yaratma için önemli sorunlara yönelik çözümler sunmaktayız.

Bir mühendis ve profesör işletme ve stratejik yönetim doktoru ve üretim ve denizaşırı ticaret konusunda son derece deneyimli bir işadamı, girişimci ve yatırımcı ve birçok yeniliğin mucidi ve patent sahibi olarak, şahsen ilk misyonum ve öncelikli hedefim, hizmet verdiğimiz ülkelerin ve müşterilerin ticari, ekonomik, kültürel, bilimsel, teknolojik gelişimini teşvik etmek ve tüm ulusların vatandaşlarına destek vermek ve hizmet etmektir.  Tüzel kişilikler ve kuruluşlarla, katma değeri yüksek teknolojilerimizi ve icatlarımızı paylaşarak ve tüm dünya ile işbirliği yaparak nüfusunun uyumlu gelişimine ve refahına katkıda bulunmak amaçlarımız arasındadır.

CONSOLID GLOBAL, engin deneyimi, mühendislik bilgi birikimi, bugüne kadar zamanında teslim edilen projeleri, iş ahlakı ve dünya standardı performansının yanı sıra, mühendisler, araştırmacılar ve profesörlerin de içinde bulunduğu akademisyenlerden oluşan multidisipliner bir ekip tarafından oluşturulan doğrudan 150 ve endirek olarak 700 kişiden oluşan  profesyonel kadrosu ile sorumlu bir girişimci olarak SEÇ'ye yaptığı güçlü vurgu ve farklı iş alanlarının gelişimi için yüksek nitelikli araştırmacılar ile uluslararası işletmeler tarafından Kabul edilen saygın bir iş ortağıdır.

CONSOLID GLOBAL, müşteriler, toplumlar ve uluslar ve insanoğlu ve hayvan dostlar için en iyi faydalar sağlamak amacıyla altyapı projeleri, çevre koruma projeleri ve yeşil enerji projeleri, doğal besin tekonojisi projeleri ve diğer ilgili projelerin geliştirilmesine aktif olarak katkıda bulunmaktadır. Yenilikçi benzersiz ürünlerimizin, yüksek ve istikrarlı kaliteli ürünlerimizi kullanan ülkelerin ekonomik gelişiminde önemli rol oynadığına inanıyoruz. İş faaliyetlerimize paralel olarak, çevrenin korunmasına, eğitimin geliştirilmesi ve sosyal altyapı imkanlarının geliştirilmesine katkıda bulunmak amaçlarımız doğrultusunda kurumsal altyapımızın şekillenmesine gelişmesine önem veriyoruz. Daha çevre dostu, daha uzun ömürlü ve geleneksel altyapıdan daha hızlı ve daha ucuz olan daha kaliteli altyapı projeleri sunan çözümler geliştirmeye ve çözümler geliştirmeye devam ediyoruz.

CONSOLID GLOBAL’ın merkezi Mitte Berlin / Almanya'da bulunmaktadır ve Fabrikalar Almaya Berlin şehri, Antalya şehri Limanı Serbest Ticaret Bölgesi, Almatı şehri, Kazakistan Almata şehri, Senegal Dakar şehri ve Suudi Arabistan Riyad şehirlerinde bulunmaktadır.

Ürünlerimizi ve teknolojilerimizi dünya çapında insanoğluna ve hayvan dostlarımıza ulaştırmak ve paylaşmak için; teknolojilerimizi tüm kıtalara yaymak ve dağıtımını gerçekleştirmek için Dünya çapında yerel ortaklarımız ve distribütörlerimiz mevcuttur.

CONSOLID GLOBAL, tescilli patentleri ve dünya çapında tanınmış tescilli markaları ile dünya çapında önde gelen yenilikçi şirketlerden biri olmaktan gurur duymaktadir. İcat ettiğimiz seçkin teknolojiler için 41 adet uluslararası patent tescil ettirdik. Tescilli tanınmış markalarımız ile patentli Teknolojilerimiz ve Endüstrilerimiz başıca şunlardır:

 

CCC GLOBAL İNŞAAT TAAHHÜT ENERJİ KİMYA SANAYİ A.Ş.

 

CONSOLID NANO ZEMİN KONSOLİDASYON TEKNOLOJİSİ SANAYİ FABRİKASI

 

CEOMAX ENERJİ TASARRUF CİHAZI TEKNOLOJİSİ SANAYİ FABRİKASI

 

EUBLUE ADBLUE SANAYİ FABRİKASI

 

EU ESSENTIAL OILS UÇUCU VE SABİT BİTKİSEL YAĞLAR FABRİKASI

                                 

BORAX POWER MADENCİLİK TEKNOLOJİSİ SANAYİ FABRİKASI

 NANOMIX ENDÜSTRİYEL KİMYASALLAR TEKNOLOJİSİ SANAYİ FABRİKASI

EMF BLOCKER RADYASYON ÖNLEME TEKNOLOJİSİ SANAYİ FABRİKASI

 

EU FERTILIZER TECH GÜBRE ENDÜSTRİSİ FABRİKASI

 

WCELL SU ARITMA CİHAZI TEKNOLOJİSİ SANAYİ FABRİKASI

 

ETERNAL YENİLEBİLİR YEŞİL ENERJİ TEKONOLOJİSİ SANAYİ FABRİKASI

 

PRATICUBE PREFABRİK ÇÖZÜMLER SANAYİ FABRİKASI

 

GOLDCOIN & MARSCOIN KIYMETLİ METALLER VE DİJİTAL KOİN TEKNOLOJİSİ SANAYİ 

     

Temel hedeflerimiz, finansal olarak ekonomik gelişimin arttırılmasına katkıda bulunmak, kar ve katma değer marjlarını artırmak ve yenilikçi üretim yelpazemizi teknik olarak geliştirmek ve bunun sonucunda sürdürülebilir başarı yönünde ilerlemektir. İşleri daha kaliteli yapmak, yenilik yapmak, küresel bir zorluğa basit çözümler sunmak için motive olduk ve "EN İYİ GELECEK İÇİN SAĞLAM TEMELLER" sloganıyla projelerimize devam edeceğiz. 

Stratejik Ortağınız olmaya ve benzersiz projeleriniz için sizinle işbirliği yapmaya hazırız.

Teknolojiler ve karşılıklı stratejik iş planlama modelimiz ile ilgili teknik yönleri görüşmek ve üretim tesislerimizi görmek için Antalya, Türkiye ve Berlin, Almanya, Riyad, Suudi Arabistan, Abu Dabi, BAE, Almatı, Kazakistan, Dakar, Senegal'de en erken uygun zamanda heyetinizi onur konuklarımız olarak ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

En derin saygılarımızla.
Mucit Prof. Dr. Cengiz ERYILMAZ
Yönetim Krl. Bşk, CEO