YÖNETİM KURULU BAŞKANI, CEO MESAJI


CEO'nun Adresi

Değerli Meslektaşlarım ve Saygıdeğer Küresel Ortaklar, Ben Prof. Dr. Cengiz Eryılmaz, CONSOLID GLOBAL'in Mucidi, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'suyum ve bugün sizlere hitap etmekten büyük gurur duyuyorum. Dr. Günther Scherr'in vizyonuyla 1973 yılında İsviçre'de başlayan yolculuğumuz, 2000 yılından bu yana benim yönetimim altında Berlin'deki canlı merkezimizden bir yenilik ve büyüme feneri haline geldi. Yol gösterici misyonumuz olan "Gelecek Gelecek için Yenilikler", küresel müşterilerimize hizmet eden ve dünya çapında toplumların refahına katkıda bulunan öncü gelişmelere olan sarsılmaz bağlılığımızı yansıtmaktadır. Bir mühendis, akademisyen ve iş lideri olarak benim rolüm, yüksek teknoloji çözümlerimizin ve icatlarımızın sürdürülebilir kalkınmaya zemin hazırlamasını sağlayarak bu ilkeye adanmıştır. İnovasyon konusundaki mirasımız, kapsamlı deneyimimiz, mühendislik uzmanlığımız, etik uygulamalarımız ve Sağlık, Güvenlik ve Çevre (HSE) standartlarına bağlılığımızla desteklenen bir sözdür. 150 doğrudan profesyonel ve 700'den fazla dolaylı personelden oluşan ekibimiz, kendi alanlarında mükemmelliğin vücut bulmuş halidir. Küresel ilerleme için kritik öneme sahip sektörlerde -altyapı geliştirme, çevre koruma, yeşil enerji, su arıtma, doğal besin teknolojisi ve hem insan hem de bitki için diğer yenilikçi teknolojiler- inovasyonun ekonomik büyümeyi beslediği inancıyla faaliyet gösteriyoruz. Bu, iş dünyasının ötesine uzanır; çevre bakımı, eğitimde ilerleme ve sosyal altyapıya odaklanan kurumsal sosyal sorumluluk taahhüdümüzdür. Teknolojik mükemmellik arayışımızın bir kanıtı olan 41 tescilli patentten oluşan portföyümüzle gurur duyuyoruz. Bunlar sadece ürün değil; sürdürülebilir bir geleceğe yönelik kilometre taşlarıdır. Consolid Global'in merkezi Berlin, Almanya'da olup Antalya, Afyon, Isparta (Türkiye) şehirlerinde fabrikaları bulunmaktadır. Ayrıca, sözleşme fırsatlarını paylaşarak ve ürünlerimizi dağıtarak işimize değer katan dünya çapında yerel ortaklarımız ve distribütörlerimiz bulunmaktadır.

 

Seçkin teknolojilerimiz için 41 tescilli patent ile dünyanın önde gelen yenilikçi şirketlerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz. Patentli teknolojilerimiz ve endüstrilerimiz, aşağıdaki gibi tanınmış markalar altında küresel olarak tanınmaktadır; 

 

CCC GLOBAL İNŞAAT TAAHHÜT ENERJİ KİMYA SANAYİ A . Ş 

 

PATENTLİ KONSOLİDE NANO YER BİRLEŞTİRME TEKNOLOJİSİ SANAYİ A . Ş . & FABRİKA

EUBLUE ADBLUE INDUSTRIES INC. & FACTORY 

NANOMIX KİMYASAL TEKNOLOJİ ENDÜSTRİLERİ A . Ş . & FABRİKA 

BORAKS GÜÇ MADENCİLİK TEKNOLOJİLERİ SANAYİ A . Ş . & FABRİKA

PATENTLI CEOMAX YAKIT TASARRUF C İ H A Z I TEKNOLOJİ SANAYİ A.Ş. & FABRİKA 

ETERNAL ELEKTRİK JENERATÖRÜ TEKNOLOJİ SANAYİ A . Ş . & FABRİKA

 

E-CHARGER & E-STATION ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU ÜYELİĞİ VE HİZMETLERİ A.Ş. 

 

TAŞIMACILIK TEKNOLOJİLERİ SANAYİ A . Ş . 

DEĞERLİ METALLER RAFİNERİSİ VE DİJİTAL PARA İŞLETMELERİ A .Ş. 

 

ELEKTRONİK / DİJİTAL ÖDEME TEKNOLOJİLERİ SANAYİ A . Ş .

 

 

     

Ana hedeflerimiz, artan gelir ve kâr marjları yoluyla finansal büyüme, yenilikçi üretim yelpazemizi geliştirerek teknik ilerleme ve uzun vadeli başarıdır. "En İyi Gelecek için Konsolide Temeller" sloganımız altında inovasyon ve küresel zorluklara basit çözümler sunma arzusuyla hareket ediyoruz. Stratejik ortağınız olmaya ve benzersiz projelerinizde sizinle işbirliği yapmaya hazırız. Teknik konuları ve karşılıklı iş stratejik planlama modelimizi görüşmek üzere heyetinizi en kısa z a m a n d a Antalya (Türkiye) ve Berlin'deki (Almanya) tesislerimizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Devam eden özveriniz ve bağlılığınız için teşekkür ederiz. Birlikte daha iyi bir gelecek için yenilikler yapmaya devam edeceğiz.

En derin saygılarımızla.
Mucit Prof. Dr. Cengiz ERYILMAZ
Yönetim Krl. Bşk, CEO